Vă rugăm ca la fiecare conectare pe forum, să ne acordaţi câte un vot, pe fiecare dintre cele trei site-uri de promovare de la secţiunea »Votaţi-ne«, din Portal!
Orice vot conteză pentru că ne ridică în top şi astfel ne facem cunoscuţi!

Mulţumim!

Vă rugăm ca la fiecare conectare pe forum, să ne acordaţi câte un vot, pe fiecare dintre cele trei site-uri de promovare de la secţiunea »Votaţi-ne«, din Portal!
Orice vot conteză pentru că ne ridică în top şi astfel ne facem cunoscuţi!

Mulţumim!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareÎnregistrareUltimele imaginiConectare

Cerere Unban - Akkio # Aim ON

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
akkio

Data de inscriere : 30/11/2012

Cerere Unban - Akkio # Aim ON Empty
MesajSubiect: Cerere Unban - Akkio # Aim ON   Cerere Unban - Akkio # Aim ON Icon_minitimeVin 30 Noi 2012 - 17:28

1. Nick-ul pe care il aveai in momentul cand ai luat ban: Akkio # Aim ON
2. Steam id-ul si/sau IP-ul tau : 89.39.167.138
3. Harta : de_inferno
4. Data si Ora(aproximativ) : 11/30/2012 -> 7:20 PM
5. Motiv (?) : Trebuia pus in model si asa ceva Smile Sa explice omul cum si de ce a luat ban. Cred ca se stie foarte bine de ce am luat ban. Se crede ca as fi avut wall. Nu degeaba rupeam Shift-ul BoDoXy...joc la sunet..si ai priceput si tu lucrul asta, deci nu stiu de ce banul. Este prima data cand joc pe server, deci chiar nu as fi facut cererea asta daca nu eram nevinovat. Sincer m-am saturat sa iau atatea ban-uri din cauza felului in care joc...toti considera ca am wall. Se puteau face niste poze totusi Smile Locul din care te-am luat pe tine BoDoXy e locul meu favorit de camp in x1...si te auzisem oricum cand ai intrat in jungla. Deci de ce nu as fi campat acolo daca te-am auzit? :S
Bafta!
Sus In jos
bIu3
User
User

Data de inscriere : 04/03/2010

MesajSubiect: Unban   Cerere Unban - Akkio # Aim ON Icon_minitimeDum 2 Dec 2012 - 18:00

Deci cine ti-a dat ban?
Sus In jos
SiGy
Fondator
Fondator
SiGy

Varsta : 34
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 01/07/2010

MesajSubiect: Re: Cerere Unban - Akkio # Aim ON   Cerere Unban - Akkio # Aim ON Icon_minitimeDum 2 Dec 2012 - 18:50

Asteptam sa vedem ce are de spus adminul care a dat banul.
Sus In jos
akkio

MesajSubiect: Re: Cerere Unban - Akkio # Aim ON   Cerere Unban - Akkio # Aim ON Icon_minitimeLun 3 Dec 2012 - 5:37

Frate cum as putea sa stiu cine e adminul care mi-a dat ban? Nu mi s-au facut poze, nu mi s-a dat blind anterior si nimeni nu a zis nimic. In plus, nici plugin de amx_who nu aveti pus ca sa stiu ce admini erau pe server. Cred ca BoDoXy mi-a dat ban (asta in cazul in care e admin, nu stiu sigur)
Sus In jos
SiGy
Fondator
Fondator
SiGy

MesajSubiect: Re: Cerere Unban - Akkio # Aim ON   Cerere Unban - Akkio # Aim ON Icon_minitimeLun 3 Dec 2012 - 11:35

In chat scrii comanda /admin si iti va arata ce admini sunt ON la momentul respectiv.

Si da, BoDoXy este admin, dar poate mai erau si alti admini ON la ora respectiva !
Sus In jos
akkio

MesajSubiect: Re: Cerere Unban - Akkio # Aim ON   Cerere Unban - Akkio # Aim ON Icon_minitimeLun 3 Dec 2012 - 13:07

Atunci il astept pe domnul admin care mi-a dat ban sa vina cu o dovada. Ar trebui sa apara ban-ul intru ban list oricum. Asta, daca intradevar adminii isi asuma banul dat.
Sus In jos
SiGy
Fondator
Fondator
SiGy

MesajSubiect: Re: Cerere Unban - Akkio # Aim ON   Cerere Unban - Akkio # Aim ON Icon_minitimeVin 7 Dec 2012 - 9:21

Ca urmare ca nu a raspuns adminul in cauza, se vor lua masurile necesare impotriva lui. Unban APPROVED.

PM cu STEAMID si IP pentru unban.
T.C.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere Unban - Akkio # Aim ON   Cerere Unban - Akkio # Aim ON Icon_minitime

Sus In jos

Cerere Unban - Akkio # Aim ON
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere unban a3tre
» Model Cerere UnBan
» cerere admin hau!!!
» Cerere ban XIzzOoOo.
» Cerere ban Goblin.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: SerVer :: Cerere Unban-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente